Blogposts
Blog
Geplaatst op maandag 15 augustus 2016 @ 14:57 door Ingrid , 236 keer bekeken
Wraptaart met kip-pesto
lunch 4 personen
Benodigdheden
4 wraps
350 gr kipfiletblokjes
3 el pesto
3 el creme fraiche + 1-2 el creme fraiche voor bovenop
1 paprika
1 ui
1 bakje cherrytomaatjes
1 el Italiaanse kruiden
snufje zout & peper
40 gr geraspte kaas
Bereiden
Verwarm je oven voor op 200ºC.
Snijd de kipfilet in stukjes en breng op smaak met zout en peper. Giet een scheutje olie in een pan en bak de stukjes kip gaar in ongeveer 5 min. Ondertussen snipper je het uitje en snijd de paprika en cherrytomaatjes in stukjes. Als de kip gaar is voeg je de paprika en ui toe en bak je dit ongeveer 5 min mee.
Daarna voeg je de Italiaanse kruiden, cherrytomaatjes (bewaar een paar tomaatjes voor bovenop de taart), pesto en crème fraiche toe. Meng alles goed door elkaar en zet na een paar minuten het vuur uit.
Leg een wrap in een ovenschaal/springvorm. Verdeel hier ongeveer 1/3 van het kipmengsel overheen.
Daarna weer een wrap, 1/3 van het kipmengsel, wrap en weer 1/3 van het kipmengsel. Je eindigt met een wrap waarop je een laagje creme fraiche smeert, wat tomaatjes er overheen en vervolgens strooi je nog een beetje geraspte kaas over de bovenkant van de wraptaart.
Zet de wraptaart voor ongeveer 15 minuten in de oven.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.