Blogposts
Blog
Geplaatst op zaterdag 01 oktober 2022 @ 09:00 door Ingrid , 77 keer bekeken
Wraps met tonijn, roomkaas en rodekool
Herfst (lunch) 4 personen
Benodigdheden
190 gr maiskorrels in blik
290 gr tonijnstukken in olijfolie
10 gr verse bieslook
150 gr gesneden rodekool
1 el wittewijnazijn
4 tortillawraps
150 gr Paturain roomkaas
40 gr rucola
Bereiden
Doe de mais in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Laat de tonijn uitlekken, vang 1 el olie (per 4 personen) op. Snijd de bieslook fijn. Meng de rodekool met de tonijnolie, azijn en bieslook.
Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel de rucola, mais, tonijn en rodekool erover. Vouw eerst de brede onderste kant over de vulling en dan de zijkanten naar binnen en rol verder op. Snijd schuin door en serveer.
Tips
Geen gesneden rodekool? Je kunt ook 150 gr rodekool gebruiken, snijd deze in dunne reepjes.
Meng de rest van de rodekool met een ½ appel in stukjes, 1 el rozijnen en een dressing van 1 el (truffel)mayonaise en 1 el yoghurt of olie, peper en eventueel zout. Bestrooi met wat geroosterde noten. Lekker voor de lunch.
Bron;allerhande
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.