Blogposts
Blog
Geplaatst op donderdag 12 mei 2022 @ 16:20 door Ingrid , 4 keer bekeken
Aardbeiensalade met geitenkaas
lente (lunch) 4 personen
Benodigdheden
250 gr aardbeien
2 el balsamicoazijn
zwarte peper
150 gr zachte geitenkaas
Bereiden
Aardbeien voorzichtig wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden.
Aardbeiplakjes mengen met azijn en peper en ± 1 uur in koelkast laten intrekken.
Aardbeien in lekvrij bakje meenemen. Geitenkaas en zakje veldsla meenemen.
Afwerken
Veldsla over vier bordjes verdelen.
Aardbeien erop scheppen en geitenkaas boven aardbeien verkruimelen.
bron;leukerecepten
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.