Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 01 november 2020 @ 10:31 door Ingrid , 208 keer bekeken

Quiche met appel en geitenkaas

Quiche met appel en geitenkaas
hartige taart 4 personen


Benodigheden
1 vel kruimeldeeg
300 gr geitenkaas, in plakjes
1 appel (boskoop), in schijfjes
200 gr gedroogde abrikozen, in stukjes
100 gr walnoten
100 gr amandelen
1 el honing
3 takjes verse tijm


Voor het eimengsel
3 eieren
100 ml volle room
100 ml volle melk
peper & zout
nootmuskaat

Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg het kruimeldeeg in de taartbodem en verdeel hierover de geitenkaas, appel, abrikozen, walnoten en amandelen.
Klop voor het eimengsel de eieren los met de room en melk. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en verdeel het eimengsel over de quiche.
Werk de quiche af met honing en tijmblaadjes en bak in 25 min goudbruin in de oven.


~bron;njam~



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.