Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 01 november 2020 @ 10:31 door Ingrid , 268 keer bekeken

Appel en manchego crostini

Appel en manchego crostini
brunch 4 personen

 

Benodigdheden
1 Italiaanse focaccia
olijfolie
150 gr manchego (kaas)
2 appels
verse bieslook
Balsamico crème (optioneel)
houten spiesjes


Bereiden
Bak de ciabatta af in de oven aan de hand van de instructies op de verpakking. Snijd de bieslook zo fijn mogelijk, snijd het brood na het bakken in vierkantjes. Snijd de appels in partjes, bepaal zelf hoe dik de appelpartjes worden. Snijd de manchego in dunne vierkante plakjes.
Verhit een grillpan zo heet mogelijk, kwast de broodjes in met olijfolie. Grill de broodjes 2 minuten lang aan beide kanten, of totdat er een duidelijk grillpatroon zichtbaar is. Gebruik een vleestang om moeiteloos de broodjes om te draaien. Haal de broodjes dan uit de grillpan.
Grill de appelpartjes op dezelfde manier als het brood, grill de partjes aan beide kanten totdat er een duidelijk grillpatroon te zien is. Zet dan het vuur uit.
Zet de appel en manchego crostini in elkaar door 2 appelpartjes op een broodje te plaatsen. Voeg 2 stukjes manchego toe en prik een houten spiesje door het midden van het broodje heen. Herhaal deze stap totdat alle ingrediënten gebruikt zijn. Garneer met de fijngesneden bieslook en eventueel een aantal druppels balsamico crème.


~bron;ohmydish~

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.