Blogposts
Blog
Geplaatst op donderdag 19 september 2019 @ 10:22 door Ingrid , 291 keer bekeken
Applecrumble met hazelnoten
nagerecht 4 personen
Benodigdheden
65 gr ongebrande hazelnoten
150 gr ongezouten roomboter (koud)
100 gr witte basterdsuiker
200 gr tarwebloem
1 mespunt zout
½ el kraanwater
720 gr appelcompote
2 el poedersuiker
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Hak de hazelnoten grof. Snijd de boter in blokjes. Kneed in een kom de boter, basterdsuiker, bloem, zout en het water tot kruimeldeeg. Meng de hazelnoten erdoor. Verdeel de appelcompote en het kruimeldeeg over de ovenschaaltjes.
Bak de applecrumble ± 20 min. in het midden van de oven goudbruin. Neem de applecrumble uit de oven, bestuif met de poedersuiker en serveer warm.
~bron;allerhande~
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.