Blogposts
Blog
Geplaatst op maandag 22 april 2019 @ 21:45 door ma-de-liefje , 335 keer bekeken
Vega saté
Dit vegetarische sateetje is perfect voor die warme lentedagen waarbij de BBQ nét aan kan.
Of natuurlijk een regenachtige dag waarbij je maar al te graag het zonnetje in huis haalt!
Snack
2 personen
Bijgerecht
10-20 min
Benodigdheden
12 witte asperges
verse basilicum
citroen
250 gr halloumi
chilivlokken
olijfolie
peper & zout
Bereiden
Snijd de asperges in stukken van ongeveer 6 cm en verwijder de houtige onderkant als dit nodig is.
Snijd de halloumi in vergelijkbare stukken qua grootte.
Kook de asperges zo'n 7 min en giet ze af. Laat ze drogen op keukenpapier.
Verdeel de stukken asperge en halloumi op een satéprikker en besprenkel met 1 el olijfolie, peper en zout.
Verhit de grill(pan) en grill de prikkers op hoog vuur, zo'n 3 tot 4 min per kant.
Serveer de aspergesateetjes met (extra vierge) olijfolie, citroensap en bestrooi met chilivlokken en verse basilicumblaadjes.
bron;verseoogst
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.