Blogposts
Blog
Geplaatst op vrijdag 31 augustus 2018 @ 14:33 door ma-de-liefje , 250 keer bekeken
Herfstburger
Een burger kan wat ons betreft het hele jaar door.
Met pompoen is-ie ineens ook perfect voor de herfst.
hoofdgerecht
4 personen
Benodigdheden
4 Black Angus burgers
1 el traditionele olijfolie
250 gr kastanjechampignons
4 luxe speltbollen
150 gr verse groentespread pompoen
100 g eikenbladslamelange
2 el ketchup
2 el gebakken uitjes
Zet deze ingrediënten op mijn lijst
Bereiden
Verhit een grillpan en gril de Black Angusburgers in 12 min. bruin en gaar.
Keer halverwege.
Verhit ondertussen in een koekenpan de olijfolie en bak de gesneden kastanjechampignons 5 min. op hoog vuur.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de speltbollen open en besmeer de boven- en onderkant met groentespread pompoen.
Verdeel over alle onderkanten wat eikenbladslamelange en de kastanjechampignons.
Leg op elk broodje een burger en verdeel de ketchup en gebakken uitjes over de burgers.
Variatietip:
Vervang voor een burger met nog meer pit de ketchup door srirachasaus (pittige chilisaus).
~bron;internet~
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.