Blogposts
Blog
Geplaatst op dinsdag 31 juli 2018 @ 13:08 door Ingrid , 270 keer bekeken
Crostini met fetaspread en geroosterde druiven
voorgerecht 4 personen
Benodigdheden
150 gr pitloze druiven
2 el zonnebloemolie
5 takjes tijm + 1 tl tijmblaadjes om te garneren
150 gr feta
150 ml zure room
100 gr roomkaas
½ stokbrood, in dikke plakken gesneden
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rooster de druiven met de olie en takjes tijm circa 10 min in de oven.
Verkruimel intussen de feta in een keukenmachine. Voeg de zure room en roomkaas toe en pureer helemaal glad en luchtig. Laat de dip opstijven in de koelkast.
Rooster de sneetjes stokbrood.
Besmeer het brood met de fetaspread en verdeel de druiven erover. Garneer met nog wat tijm en serveer direct.
~bron;internet~
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.