Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 31 juli 2018 @ 13:08 door Ingrid , 192 keer bekeken

Crostini met fetaspread en ge…

Crostini met fetaspread en geroosterde druiven
voorgerecht 4 personen


Benodigdheden
150 gr pitloze druiven
2 el zonnebloemolie
5 takjes tijm + 1 tl tijmblaadjes om te garneren
150 gr feta
150 ml zure room
100 gr roomkaas
½ stokbrood, in dikke plakken gesneden


Bereiden 
Verwarm de oven voor op 200°C. 
Rooster de druiven met de olie en takjes tijm circa 10 min in de oven.
Verkruimel intussen de feta in een keukenmachine. Voeg de zure room en roomkaas toe en pureer helemaal glad en luchtig. Laat de dip opstijven in de koelkast.
Rooster de sneetjes stokbrood.
Besmeer het brood met de fetaspread en verdeel de druiven erover. Garneer met nog wat tijm en serveer direct.


~bron;internet~



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.