Blogposts
Blog
Geplaatst op vrijdag 06 juli 2018 @ 14:12 door Ingrid , 259 keer bekeken
Perziken van de BBQ
4 personen
Benodigdheden:
4 rijpe perziken
1 el vloeibare honing
100 gr mascarpone
1 el oude balsamicoazijn of balsamicosiroop
2 bastognekoeken, verkruimeld
Bereiden
Schil de perziken snij ze doormidden en verwijder de pitten. Wrijf de binnenkant in met honing. Grill de helften aan beide kanten op de BBQ tot ze mooi bruin kleuren (max 5 min). Leg ze op een bordje, bedruppel met balsamicoazijn. Vul de holtes met mascarpone (ongezoete opgeklopte room is ook lekker) en bestrooi met bastognekruimels. Wil je er helemaal een feest van maken, geef er dan en bol vanilleroomijs bij
Tip
Lekkere kruimels maak je ook van cantuccini of bitterkoekjes. Of bestrooi de perziken met geroosterde amandelsnippers.
~bron; Kliekjes scheurkalender 2010~
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.