Blogposts
Blog
Geplaatst op zondag 24 mei 2020 @ 14:41 door Ingrid , 326 keer bekeken
Aspergesmoothie
na- of tussendoorgerecht voor 2 personen
Benodigdheden
200 gr witte asperges, geschild
1 banaan, in plakjes
300 ml volle yoghurt
1 tl vanillesuiker
6 (kleine) Hollandse aardbeitjes
Bereiden
Snijd de asperges in stukjes van 3 cm. Kook de aspergestukjes in een bodem water met een schepje suiker in 10-12 min. gaar. Giet de asperges in een zeef en laat goed uitlekken en afkoelen.
Doe de afgekoelde asperges met de plakjes banaan in een diepvriesdoos en vries in.
Doe de bevroren asperges en de banaan in de blender of keukenmachine. Schenk er de yoghurt bij en pureer tot een dikke, gladde smoothie.
Schenk de smoothie in 2 hoge glazen. Rijg de aardbeien aan een (tapas)spiesje en leg op de glazen. Steek een dik rietje in elke smoothie.
Tip
Neem in plaats van yoghurt en vanillesuiker halfvolle vanilleyoghurt.
~bron;royalzon~
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.