Blogposts
Blog
Geplaatst op donderdag 26 oktober 2017 @ 09:10 door Ingrid , 237 keer bekeken
Schelvis met stamppot van koolraap en veldsla
4 personen
Benodigdheden
800 gr kruimige aardappels, grote gehalveerd
1 koolraap, in grove blokjes
boter
100 ml warme melk
1 el mosterd
150 gr veldsla
witte peper & zeezout
600 gr schelvisfilet
olijfolie
Bereiden
Kook de aardappels en koolraap in 20 minuten gaar in kokend water. Giet af en stamp grof met een klontje boter, scheutje warme melk en de mosterd.
Roer de veldsla erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Bak de schelvis in een koekenpan met boter en olijfolie om en om gaar. Deze heeft maar 2 – 3 min per kant nodig. Bestrooi met peper en zout en snijd in grove stukken.
Verdeel de schelvis over de stamppot en serveer.
~bron;Internet~
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.