Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 09 juli 2017 @ 21:16 door Ingrid , 273 keer bekeken

Amsterdamse pastasalade

Amsterdamse pastasalade
maaltijd salade 4 personen


Benodigdheden
300 gr penne (pasta)
1 snufje zout
3 el Yogomild mayonaise 
2 tl mosterd
3 el water
200 gr ossenworst
1 rode paprika
165 gr Amsterdamse uien
75 gr veldsla


Bereiden
Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en spoel onder stromend water koud.
Roer van de yoghurtmayonaise, de mosterd en het water een gladde dressing. Schep de dressing met de ossenworst, de paprika en de uien door de pasta. Bewaar de salade eventueel afgedekt in de koelkast.
Schep vlak voor serveren de veldsla door de pastasalade. 

Zet nog een schaal snoeptomaatjes op tafel!

~bron;internet~



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.