Blogposts
Blog
Geplaatst op vrijdag 26 mei 2017 @ 11:06 door Ingrid , 229 keer bekeken
Gevulde tomaten (coeur de boeuf) op de BBQ
4 personen
Benodigdheden
4 rijpe coeur de boeuf tomaten
2 bolletjes mozzarella, ± 240 gr
snufje gedroogde oregano
Chilivlokken
olijfolie
peper & zout
Voor erbij eventueel pesto
aluminumbakje
Bereiden
Zorg ervoor dat de BBQ op temperatuur is.
Snijd het bovenste stukje van de coeur de boeuf af en leg even ernaast.
Verwijder met een lepel een beetje van het vruchtvlees binnenin zodat je de tomaat kan gaan vullen. Let hierbij op dat je niet teveel weghaalt, anders breek je de tomaat.
Halveer de mozzarella’s en druk in elke tomaat een helft.
Plaats de coeur de boeuf’s in een aluminiumbakje. Breng de mozzarella in de tomaat op smaak met en beetje gedroogde oregano, lekkere olijfolie, chilivlokken en peper en zout.
Plaats de bovenkant van de tomaten terug en zet het aluminiumbakje op de barbecue.
Grill de coeur de boeuf’s voor 8 a 10 min totdat de mozzarella een beetje gesmolten is en de tomaten zacht aanvoelen van buiten.
Haal van het vuur en serveer direct
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.